Grand Marica

E-Kuld født   10 februar 2015

Far:  Grand Marica Xotic Flash Back
Hj. 0,2    EFS & CC = FRI     Øjne = Uden fund    Knæ = Grad 0 på begge knæ

Grand Marica Black Amour 
Hj. 0,1    EFS & CC = FRI    Øjne = Uden fund  Knæ = Grad  0 på begge knæ

Besøgende er meget velkommen til at komme og hilse på hvalpene og få information om, hvordan mine hvalpe bliver præget

Grand Marica Golden Ezaya
 Ruby Han (1) 
Blåt halsbånd
Født kl. 08.46    vægt: 8 uger = 1905 = + 240g
SOLGT til Lene Frederiksen, Havdrup
Grand Marica  Golden Eliaz
Ruby Han (2)
Hvidt
halsbånd
Født kl. 09.31 vægt: 8 uger  = 1470g = + 192g
SOLGT til Sebastian Perner, Roskilde
Grand Marica  Black Excellent Choice 
Black Tan Tæve (3)
Lyserødt halsbånd
Født kl. 09.54   vægt: 8 uger  = 1750g = + 225g
Bliver Boende her !!

Grand Marica Princess Evita
Ruby Tæve (4)
Født kl. 10.01    vægt: 8  uger  =  1610g = + 190g
TILSOLGT til Eva &Simon Plougmann, København
Grand Marica  Black Energy
Black Tan Han
Født kl 10.07    vægt: 8 uger  =  2160g = + 317g
SOLGT til Ole & Hanne Kjærulff, 2840 Holte
Grand Marica  Black Sweet Enya
Black Tan Tæve
Født kl 10.40    vægt: 8 uger  =  1770g = + 232g
SOLGT til Susan Warming, Kastrup

30/03-2015 Tja, så løb tiden alligevel fra mig. Hvalpene er bare så skønne. De spurter rundt i hele huset, og i haverne. De spiser fint, og er begyndt på "pottetræningen". Foreløbig benytter de tæppet udenfor deres soveværelse, men om morgenen er de flinke til at skrige på mig: Kan du nu ser at komme op, og lukke os ud - OG VI ER SULTNE ! Om aftenen insisterer de på, at de også skal ligge i sofaen - og de synes at alt skal undersøges og prøves. Åbner jeg døren ud til slusen, så maser de på, for at komme ud. De er begyndt at spise lidt tørkost - Vi bruger gerne, at når vi drikker morgenkaffe, så strøer vi tørkost ud på gulvet, så hunden kan "søge - finde", og det er de rigtig gode til. Middagsluren foregår nede i spisestuen på det lune gulv. Her finder de et tæppe eller en kattehule som de så putter sig i. De er ikke så afhængige af at være sammen hele tiden. Jeg finder tit en hvalp, som bare ligger og snuer for sig selv. Bliver der kaldt, kommer de spurtende. De kan allerede både kravle op af trappen fra spisestuen til køkkenet, og omvendt hoppe ned i spisestuen. Forhindringer er til at blive løst, og hvis der er en hvalp, som føler sig usikker eller "FORLADT" så skriger de højlydt, så jg kan finde dem. Når opgaven er løst, så lader de som om, at det var da ikke noget problem. Stort set alle hvalpe er reserveret - der mangler kun at jeg beslutter mig til, hvilken tæve, som jeg skal beholde.- det er altså svært...... Det betyder, at jeg enten har en ruby tæve til salg - eller en black tan tæve. Efter påske skal vi på den store biltur ind til Hvidovre for at blive vaccineret og have sundhedsbog. Stambøgerne er rekvireret - så alt er på plads. Rigtig GOD PÅSKE til jer alle..

Det er desværre blevet for sent på dagen til at fotografere, så jeg må lige tage mig sammen og få fotograferet i morgen Der kommer nye billeder i morgen, hvor hvalpene er 9 uger gamle..

03/03-2015  kl 19.15

Så fik hvalpene deres første måltid råt foder. Amour har i dag ikke rigtig haft lyst til at give dem mad, og de var meget sultne - så derfor blev der lige sat en tallerken råt foder til dem. OG DE SPISER SELV - hvordan ved de dog, at det er noget der kan spises, når man kun har fået modermælk?

Hvalpene vil være klar til at flytte hjemmefra tidligst når de er 10 uger gamle dvs. den 21/04 men fredag den 24/04-2015 vil være et godt tidspunkt - da det er op til en weekend.