Grand Marica Kuld 

Grand Marica hvalpe er født i vores soveværelse, og opholder sig der de første 3 uger af deres levetid. Derefter flytter de til køkkenet, hvor de har fri adgang til hele huset som er omkring 500 kvd.meter. Når de er omkring 6 uger gamle, begynder de langsomt at få adgang til både forhaven og baghaven som er på omkring 3000 kvd. meter. Vi er hjemme det meste af døgnets 24 timer i døgnet, og har således rigtig god tid til at være sammen med hvalpene. 

Hvalpene har igennem hele deres opvækst haft kontakt med fremmede voksne, børn og andre hunde, som kommer på besøg. De er naturligvis ormebehandlede, har Dansk Kennel Klub Stambog. Er chipmærkede og har fået deres 1. gangs vaccine.

Vores hvalpe har som de eneste i Danmark gennemgået en hvalpetest, som viser hvilke egenskaber de har med i bagagen fra fødslen. Denne hvalpetest giver os et arbejdsredskab, som gør det lettere at finde de helt rigtige familier, til hver enkelt hvalp. Er de egnede til at være alene hjemme. Er de gode til børn osv.

Vores hvalpe spiser råt fuldfoder, fra de er omkring 4 uger gamle. Vores erfaringer er, at det giver vores hvalpe et langt stærkere immunforsvar, de har stærkere knogler, stærke lige rygge og væsentlig mere muskelmasse end hvalpe, som får tilbudt tørkost. 

Vores hvalpe er mindst 10 uger før de forlader os. Vi lægger stor vægt på, at en hvalp skal være vant til at blive håndteret, og være i hænder. Hvis en hvalp IKKE er vant til at blive håndteret inden den er 21 dage gammel, skal der en stor indsats til, for at socialisere den. 

Vi forventer, at vores kommende hvalpe ejere kommer på besøg i hvert fald hver 14 dag, således at hvalpen lærer sin nye familie at kende. Fra 8 til 10 ugers alderen lærer en hvalp at den skal respektere andre voksne hunde, og at de ikke altid vinder i legen med sine søskende. Den lærer at kende sin plads, og respektere, når der bliver "sagt fra" . Her kommer hanhundens rolle rigtig til sin ret. Han fortæller nemlig hvalpene, hvad de kan tillade sig, og hvornår det er nok.

En hvalp, som flytter hjemmefra tidligst når den er 10 uger gammel, vil have mod og nysgerrighed til at udforske denne store nye verden. Den vil være stærk nok, til hurtigt at finde sig til rette, og er 90% renlig.

Mange mener fejlagtigt, at jo  tidligere man får en hvalp, des bedre kan man selv præge den. Virkeligheden er, at hvis hvalpen ikke er socialiseret inden den er 3 uger gammel, så skal der en meget stor indsats til at lære den at være tryg ved mennesker. En hvalp burde egentlig ikke forlade sin flok, før den er fyldt 6 måneder, fordi det er i den alder, at flokken begynder at tage hvalpen/unghunden med ud på jagt, og så er den selvstændig og stærk nok at at søge nye udfordringer.

Synes I også, at det er værdifuldt, at en hvalp, får den bedst mulige start i livet, så kom og oplev vores hundeflok, og få en god hundesnak. I er meget velkomne !!

 

Ring og aftal tid for et besøg. Det er helt uforpligtende. 

 Tlf:     47 33 32 68