Voksne katte søger nyt hjem

Engang imellem er det nødvendigt, at skille sig af med en voksen kat. Jeg knytter mig meget til mine katte, så derfor er det ikke ligegyldigt, hvor en voksen kat skal placeres.  Jeg mener at en hankat ikke bør være aktiv hankat i mere end højst 4 år, og en hunkat bør ikke have mere end højst 4 kuld killinger..  Herefter skal de neutraliseres - og så er det tid til at finde et hjem til disse katte, hvor de resten af deres liv kan blive forkælede og værdsatte. For at opfylde kattens behov søger jeg derfor nye hjem til disse katte .

Er det første gang du skal have kat, er det ofte en enestående mulighed at få en voksen neutraliseret kat at starte med. Katten er socialiseret - opdraget og ikke mindst ude over de normale "børnesygdomme og opdragelsesproblemer, som ofte følger med at ny lille killing på 14 uger. Katten kan være alene hjemme og har behov for masser af kærlighed og opmærksomhed.

Marica abyssinier & Somali :
er dyrlægekontrollerede og vaccinerede. Sælges med betryggende kontrakt for begge parter. Felis Danica stambog medfølger. 

   
   

  E-mail:  margith46@gmail.dk            Tlf:    47 33 32 68             
  Min adresse er:        Grønstræde 2A, Frøslev - DK 4660 Store Heddinge