Præsentation af Marica

Vores katte er en del af familien, og derfor har de naturligvis adgang til både hus og have. Haven er sikret med elektrisk hegn, så kattene frit  boltrer sig både inde og ude. 

Vores katte er familiemedlemmer. Marica killinger bliver som hovedregel født i soveværelset. Jeg mener det er meget vigtigt, at vores killinger er i hænder flere gange dagligt,  så de bliver vant til at mennesker er en naturlig del af deres liv. Det er også vigtigt, at de kan begå sig overfor de øvrige katte og vores hunde.
Marica Abyssiniere og somalier kræver meget af sine mennesker. Altid skal de  være i centrum . Bliver der lavet mad, skal de lige se, hvad der sker. Det kunne jo være der faldt en godbid af. Skal der redes senge, kan vi være sikker på, at vores katte lige skal checke, hvad der er under lagnerne eller inde i dynebetrækket.  Ringer telefonen, er det sjovt lige at prøve, om ikke ledningen kan bides over - eller måske står der en blomst i vindueskarmen,  som lige skal puffes på gulvet. Er det TV-tid er vores katte på pletten. Enten på skulderen eller på skødet , eller en af kattene finder en plads på toppen af TVet. Der er jo varmt, og så kan man jo altid sådan helt tilfældigt prøve at fange billederne med poten, eller halen kan diskret hænge ned foran skærmen. PCen er også et yndet aktivitetscenter. Enten kan skærmen igen blokeres ligesom TVet -eller en af kattene  insisterer på, at den har en vigtig besked der skal skrives lige nu.
Vi keder keder os aldrig  med vores abyssiniere og somalier i huset. Altid sker der noget sjovt, anderledes og spændende.
Udstillinger er blevet en stor post på budgettet. Jeg kan lide at vise mine katte frem. Det er spændende at snakke med andre opdrættere og puplikum. Jeg udstiller en del både i Danmark og  i udlandet. Det er altid spændende at se, hvordan abyssiniere og somalier ser ud i andre lande.
Jeg har aldrig været i tvivl om at abyssinieren og somalien er de helt rigtige katte for mig, derfor ønsker jeg også,  at mine killinger  kommer ud i hjem, hvor de  bliver  værdsat, som familiemedlemmer og at de nye ejere vil skønne på deres specielle måde at udfolde sig på.
Det eneste negative, jeg kan finde på at nævne er, at en abyssinier og en somali ikke bryder sig om, at være alene.  Du skal overveje kraftigt at anskaffe dig 2 abyssiniere eller 2 somalier samtidig. Det giver familien dobbelt så mange fornøjelser, og du får ikke dårlig samvittighed, når din kat om morgenen sidder og kikker fortabt på dig, når du skal på arbejde, og den sidder der minsandten igen,  forventningsfuld når du kommer hjem.

 Jeg opdrætter "kun" vildtfarvede og sorrel abyssiniere fordi det  er de farver, som  fascinerer mig mest.

Har du  lyst til at vide mere om:

 Marica Abyssiniere & Somali ?

Har du lyst til at komme på besøg og se vores pragtfulde dyr?
Du er altid velkommen - bare du lige ringer, eller mail'er i forvejen.

Vi bor:           Grønstræde 2A, Frøslev, DK 4660 Stoe Heddinge
Tlf: 47 33 32 68    fax: 47 33 38 68
e-mail: margith46@gmail.com         hjemmeside:   www.marica.dk